8 Agustus 2009

 

TOURING,wayahe pindah Ngliyep,ndek donomulyo malang. lumayan gawe seneng-seneng,bengi ga turu,isuk langsung budal,teko ngliyep sek mampir nang warung tante,2 dino langsung nggeblak.ampun,,,,,,,,,salah duwek entek.tetep sambat duwek.tapi,jenenge dolen,sak remek-remek'e awak,tetep dadi obat.tambah enak mane,mampir nang warung iklas'e vika,mangan sego iwak pitek,mujaer,lele, karo sambel'e pedese ga lumbrah,sip.i love you full, hahahaha (ngguyune mbah surip)

 

12 April 2009

 

Awak pegel kabeh, mari diklat sanggar ndek coban rondo pujon. penyakit kumat, ga iso turu, fulus entek. komplit wes. tapi ora opo-opo, diklat kuwi rekreasi, dadi ora tak pikirno piye-piyene.

 

(Sorry,potone gak ono,seng bagian moto-moto narsis,aku ora ole kebagian poto blas...)

Kondang Merak, Aslie panggone apik, tapi akses dalane ga nguwati. dalane makadam pol.tapi apik coy...

3 Januari 2009

 

Sak umur-umur, kaet iki aku iso nang bromo.tak akoni pancen sip. foto kuwi sanes editan lho, sangking apike, engko salah paham...

aku lali kapan aku pentas dadi wong iki, tapi seng ta eling, rambut ku di pethal karo markiyek...

free website
Click to join arabic_community

Click to join arabic_community

4shared.com - Free file sharing and storage